Már szinte közhelynek számít, hogy a riasztó rendszerek nem adnak semmilyen aktív védelmet. Valaha volt távol tartó hatása, de mára ha megszólal egy sziréna, inkább kellemetlennek tartjuk, mint hogy cselekvésre késztessen bennünket. Ezt tudják a betörők is. Ha elérhető magasságban van a sziréna, akkor valamilyen módon kiiktatják és hangtalanul haladnak tovább a pehelykönnyű zsákmány után.

Ha nem sikerül, akkor gyorsabban és brutálisabban törnek be a házba és kevesebb idővel, de szívszorítóan látványosabb szisztémával kutatják át a helyszínt. Néhány percenként történik hazánkban valamilyen vagyon elleni cselekmény. 

Az esetek többségében betörés. 90%-ban ez nem hanyagság vetkezménye. Kutatások bizonyítják, hogy a bűnözés ma már szinte szakmának tekinthető. Mentálisan és szakmailag is egyre felkészültebb és egyre vakmerőbb elkövetőkkel állunk szemben.

Távfelügyelet nélkül teljesen védtelenül. A távfelügyelet egy olyan szolgáltatás, amit ma már mindenki megfizethet magának, ha nyugodtan akar dolgozni és nem kell azon törnie a fejét, hogy mi történik az ingatlanában, amikor távol van az otthonától.

Távfelügyelet és távfelügyelet között is van különbség természetesen. Lehet, hogy ma elég egy egyszerűbb, olcsó távfelügyelet, de ahogy az idő előre halad a szolgáltatás minősége fontosabb lesz, mint hogy napi 5-6 forintot megspóroljon az ember. Bármilyen szolgáltató váltás sokkal több anyagi ráfordítást fog igényelni. Nem beszélve az idegeskedésről és a tengernyi időről, amit felemészt egy ilyen teljesen felesleges akció. Azt tanácsolom, hogy már most válassza a legjobbat!

Mit tehetünk? Mit kell tennünk? Először is ne ruházzuk át a felelősséget a kormányra, meg a rendőrségre. Vegyük kezünkbe az életünket. Ha meg akarjuk őrizni izzadságos munkával, néha kibírhatatlannak tűnő stresszel megszerzett értékeinket, ha fontos a szeretteink biztonsága, akkor kötelesek vagyunk tenni a védelmünkért. Ma havi pár ezer forint ráfordítással megtehetjük ezt.

Mit kínálunk Önnek? Összeraktunk egy olyan szolgáltatási csomagot, ami egybefogja a legjobb protokollal rendelkező szolgáltatót, hozzáadtuk a terület legjobb kivonuló egységeit, plusz a legjobb technikai eszközöket biztosító rendszerparkot. Vagyis egy olyan extra szolgáltatást nyújtunk Önnek, ami az egész biztonsági felépítést megoldja Ön helyett. Önnek csak a szeretteivel és a mindennapi kihívásokkal kell szembenézni, ami valljuk be, egyáltalán nem kevés. A biztonságát bízza profikra, vagyis ránk!

Visszahívást kérek

Abonyi László

06709845491

abonyi.laszlo@prosec.hu