Ha nincs távfelügyelet a riasztó nem több mint egy bútordarab! Többen megnyugodnak amikor telepítik a riasztójukat azt gondolják, hogy ezzel le van tudva a biztonsági óvintézkedés. Aztán az egyik nyaralás közben veszettül csörög a telefon és a megbízott anyós, aki éppen a kutyát ment etetni közli, hogy az „utca” utálja őt mert a sziréna egész éjjel bömbölt. A rendőrséget ugyan senki nem értesítette, ezt is neki kellett mert a riasztó ellenére kipucolták a házat. Annyira, hogy még az ágyneműt is pótolni kell.

Ha a biztonságodon spórolsz, veszteséget nyersz!

A hátra lévő pár nap azzal telik, hogy az aranyló homokról hívogatva az illetékeseket kár enyhítés céljából, végig gondolja, hogy mit is rontott el. Mit hagyott figyelmen kívül? …..és eszébe jut a szerelő aki ajánlotta neki, hogy beüzemeli a távfelügyeletet is de erre sajnálta az akkori havi díjat. Pedig milyen melegen süt a nap és a gyerekek is alig akarnak kijönni a vízből. A szerelő még mondott valami ilyesmit is; …. a betörők majd messziről kerülik el a házát mert tudják, hogy a járőrök perceken belül a helyszínre érkeznek. Hát most nem az ő házát kerülték el hanem a szomszédét aki gyakorlatilag sosincs otthon mégse célpontja a betörőknek!

Kedves Olvasó, ha Ön se akar többé célpont lenni, akkor kérjen egy ajánlatot és ezentúl nyugodtan töltheti az idejét akkor is ha 1000 kilométerre van az otthonától!

Visszahívást kérek

Abonyi László 06709845491 abonyi.laszlo@prosec.hu