Professzionális Távfelügyelet

Biztonságtechnikai Rendszer Tervezése

Személyre szabott rendszer

ingyenes felmérést kérek

A riasztó önmagában kevés!

Professzionális távfelügyelet

A Prosec Kft. az egész folyamatot átveszi. A tervezéstől a távfelügyeleti szolgáltatásig. Nincs szükség más közreműködőre. Cégünk rendelkezik megfelelő szakmai háttérrel az egész folyamat lebonyolítására.

Egy szakszerűen megtervezett és kivitelezett PARADOX riasztó rendszert riasztás nélkül kivülálló személy nem tudja hatástalanítani, vagy tönkretenni.

Teljes körű védelem

Ahol minden egyes tér, nyílászáró, tárgy és helyiségben jelzőeszközöket helyezünk el, egy WC ablakot sem tudunk úgy kinyitni, hogy a riasztórendszer ne jelezze.

Nem teljes körű védelem

Csak a kiemelt fontosságú, vagy kockázatilag a legmagasabb besorolásúnak ítélt helyiségeket védjük, többnyire csak mozgásérzékelőkkel.

Minimális védelem

Többnyire csak a folyosókat lépcsőket védik ahol könnyen be lehet jutni, nem ajánlott szint.

Egy családi háznál vagy egy kisebb irodánál is érdemes hangsúlyt fektetni a riasztó rendszer megtervezésre. Nincs két egyforma ingatlan ezért az „előre csomagolt” rendszerek okozhatnak problémát telepítés után. A hipermarketekben már lehet kapni egységes szetteket de ezeket általában nem lehet beintegrálni semmilyen távfelügyeletbe.

Emellett ezek a rendszerek általában nem rendelkeznek MABISZ ajánlással. Ami betörés esetén általában azzal jár, hogy a biztosító elutasítja a kártérítést.

Visszahívást kérek

Abonyi László

06709845491

abonyi.laszlo@prosec.hu